Περιφέρεια Αττικής: Στον Καναδά σε έκθεση τουριστικής προβολής

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά:

Συμμετέχουμε ως #Περιφέρεια_Αττικής στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας & Καινοτομίας “Collision Tech Conference” στο Τορόντο, με δικό μας περίπτερο μαζί με το ΕΒΕΑ και την Enterprise Greece. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, όσον αφορά την νεοφυή επιχειρηματικότητα και την προβολή των start-ups επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με δεκάδες εκπροσώπους καινοτόμων επιχειρήσεων που είτε σχεδιάζουν να επενδύσουν το προσεχές διάστημα στην Ελλάδα, είτε προέρχονται από τη χώρα μας. Δεκάδες νέες και νέους από λαμπρές ελληνικές startups που μας κάνουν υπερήφανους.

Στόχος μας είναι την επόμενη 5ετία στην Περιφέρεια Αττικής, να δώσουμε έμφαση στις αναπτυσσόμενες και καινοτόμες νεοφυείς επιχειρηματικές ιδέες καθώς επίσης και στην καταγραφή ενός «οδικού χάρτη» επενδύσεων, προωθώντας με αυτό τον τρόπο ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα. Θέλουμε να δοθούν ίσες ευκαιρίες σε όλους.

Παρέχοντας στη νέα γενιά όλα τα κατάλληλα εφόδια που θα εξασφαλίσουν στα παιδιά μας να εξελίσσονται και να δημιουργούν στην Πατρίδα μας.

Συναντηθήκαμε επίσης με σημαντικούς tour operators και διεθνή media shops, αναδεικνύοντας το μοναδικό πολιτιστικό και τουριστικό αποτύπωμα της Αττικής, που αποτελεί άλλωστε και το βασικό συγκριτικό μας πλεονέκτημα για το οποίο την επισκέπτονται ετησίως εκατομμύρια τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο.

Πολύ σημαντική η συνάντηση μου με τη Δήμαρχο του Τορόντο Olivia Chow, με την οποία συζητήσαμε για κοινά πεδία δράσης και συνεργασίας σε μια σειρά από τομείς μεταξύ του Μητροπολιτικού Τορόντο και της Μητροπολιτικής Αττικής.

Σύντομα θα της αποστείλουμε επίσημη πρόσκληση ως Περιφέρεια Αττικής και αναμένουμε μέχρι το τέλος του έτους, να μας επισκεφθεί στην Αθήνα, για να δει από κοντά την πιο όμορφη χώρα του κόσμου.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *