Περιφέρεια Αττικής: Ενίσχυσε τον ΣΠΑΠ με δύο νέα πυροσβεστικά οχήματα

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά:

Παραδώσαμε, σήμερα, δύο ολοκαίνουρια διπλοκάμπινα 4×4 χωρητικότητας τουλάχιστον 500 lt νερού το καθένα, στον Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού Όρους, τα οποία αγοράστηκαν με δαπάνη της Περιφέρειας Αττικής, συνολικού ύψους 122.800 €. Πρωταρχικό μας μέλημα, σε κάθε μας βήμα είναι να μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί για την κοινωνία.

Ο ρόλος μας ως νέα Περιφερειακή Αρχή είναι να δρούμε συντονισμένα, στηρίζοντας έμπρακτα -με κάθε πρόσφορο μέσο- όλους εκείνους που με αυταπάρνηση και γενναιότητα βρίσκονται συνεχώς στην πρώτη γραμμή. Στο πλαίσιο ενός αποτελεσματικού συστήματος δασοπροστασίας, οι ομάδες των εθελοντών πυροσβεστών έχουν κομβικό ρόλο και συνδράμουν τις άξιες γυναίκες και άνδρες του Πυροσβεστικού μας Σώματος.

Είναι χρέος μας να τους εξασφαλίζουμε τα απαραίτητα μέσα, προκειμένου να μπορούν να επιτελούν με ασφάλεια το σπουδαίο έργο τους. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστεί. Γιατί όταν βρισκόμαστε στο πεδίο, ο ένας πρέπει να κρατάει το χέρι του άλλου.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *