Μια νέα υπηρεσία που θα λειτουργεί προς όφελος του Δημότη και των Τοπικών Επιχειρήσεων δρομολογείται από το Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Η «κάρτα του δημότη» θα προσδίδει οφέλη στους κατόχους της αφού θα τύχουν αρχικά ελεύθερης εισόδου αλλά και δυνατότητα κράτησης θέσης σε πολιτιστικά δρώμενα (όπως θεατρικές παραστάσεις, εκδρομές, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές και λοιπές εκδηλώσεις).

Η «κάρτα» θα παρέχεται δωρεάν σε όλους τους δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την απόκτησή της. Βασική προϋπόθεση είναι να κατατεθεί ηλεκτρονικά αίτηση στο σύνδεσμο https://noiazomaielliniko.intellisoft.gr.

Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, αφού ελέγξει την εγκυρότητα των στοιχείων, θα εγκρίνει την αίτηση και έτσι θα αποστέλλεται εκ νέου ενημέρωση στη δηλωθείσα διεύθυνση email για να παραλάβει ο κάτοχος την κάρτα του.

Σε δεύτερο χρόνο ο Δήμος θα κάνει καταγραφή των συμβεβλημένων επιχειρήσεων με την κάρτα του δημότη και θα αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης προς ενημέρωση των κατόχων τη λίστα με τα καταστήματα και τις προσφορές – εκπτώσεις αυτών.

Η «Κάρτα του Δημότη» έχει ως στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και αποτελεί μια ακόμη καινοτομία του Δήμου για τους κατοίκους της περιοχής.

«Επιβραβεύουμε τους Δημότες μας και τους παρέχουμε ολοένα και περισσότερες αναβαθμισμένες υπηρεσίες, ενισχύοντας τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ Δήμου και πολιτών. Εύχομαι να αγκαλιάσουν το νέο θεσμό αρκετοί συμπολίτες μας και να τύχουν τα οφέλη του», δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.


Leave a Reply

Your email address will not be published.