Επώνυμοι του καλλιτεχνικού κόσμου και αιρετοί του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Την Δευτέρα 4 Απριλίου 2022, στις 18:00 διοργανώνεται φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Α’ Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης «Γιώργος Κοσικίδης» (Κύπρου και Τριπόλεως), σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό (ΟΝΑΔΕΑ) και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας, για την οικονομική ενίσχυση της Αργυρουπολίτισσας, Όλγας Δημητρακοπούλου.

Η 40χρονη νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον 45χρονο δάσκαλο πολεμικών τεχνών, σύντροφο της. Έχει σοβαρά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας, που διοργανώνει ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης σε συνεργασία με τους Νίκο Γραμμένο και Μάρκο Σεφερλή και τη στήριξη των Νίκο Βαμβακούλα και Αντώνη Γλύκα και το Couros Football Club, θα διεξαχθεί μεταξύ της ομάδας «Φίλοι του Μάρκου Σεφερλή» και της ομάδας του Δήμου που θα αποτελείται από αιρετούς και εργαζόμενους του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

Την εκδήλωση θα ανοίξει η σχολή χορού La Timba με χορογραφία αφιερωμένη στις γυναίκες.

Οι επώνυμοι που στηρίζουν τον αγώνα και έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι μεταξύ άλλων οι: Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος), Θέμης Αδαμαντίδης, Σάκης Αρσενίου, Νίκος Βαμβακούλας, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Αντώνης Γλύκας ,Νίκος Γραμμένος, Γιώργος Δασκουλίδης, Άγγελος Διονυσίου, Εσκενάζυ Αλμπέρτο, Εσκενάζυ Σάρα, Γιάννης Καπετάνιος, Γιώργος Καραγκούνης, Σάκης Κατσούλης, Πάνος Κιάμος, Νίκος Κουρκούλης, Νόνι Λίμα, Στέλιος Μανωλάς, Μιχάλης Μουρούτσος, Ντανιέλ Μπατίστα, Λευτέρης Πανταζής, Δημήτρης Σαραβάκος, Μάρκος Σεφερλής, Κώστας Σόμμερ, Τριαντάφυλλος, Βασίλης Τσιάρτας, Κώστας Φραγκολιάς.

Το κόστος του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια εισόδου από τον ΟΝΑΔΕΑ (Ώρες 9:00 – 20:00, πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 9624042) καθώς και την ίδια ημέρα στο γήπεδο, πριν την έναρξη του αγώνα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας κατά του «Covid-19».

«Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί την Όλγα
που κέρδισε τη μάχη για τη ζωή
αλλά έχει μπροστά της δύσκολο δρόμο».

Leave a Reply

Your email address will not be published.