ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

By dimos.gr Aug 24, 2021

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν συγκινητική και άμεση στην πρωτοβουλία του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και του ΔΟΠΑΠ, για τη συγκέντρωση βοήθειας με είδη πρώτης ανάγκης προς τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας, μετά την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά.

Μέσα σε μερικές μέρες συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 4 τόνοι με νερά, τρόφιμα, φάρμακα και απορρυπαντικά καθώς επίσης και περίπου 10 παλέτες με είδη ρουχισμού που θα συνδράμουν τους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας στις πρώτες δύσκολες εβδομάδες μετά τον πύρινο όλεθρο.

Η ανθρωπιστική βοήθεια από τους κατοίκους της Ραφήνας και του Πικερμίου, το πρωί της Τρίτης 24 Αυγούστου, φορτώθηκε σε φορτηγό της μεταφορικής εταιρείας VNT το οποίο αναχώρησε για τον προορισμό του, τον Δήμο Λίμνης – Αγίας Άννας – Μαντουδίου.

Επικεφαλής της αποστολής του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου θα είναι ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Μπουρνούς ο οποίος θα παραδώσει τη βοήθεια στον Δήμαρχο κ. Γιώργο Τσαπουρνιώτη.

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Μπουρνούς ευχαριστούν τους πολίτες για την ένθερμη υποστήριξη των ανθρωπιστικών πρωτοβουλιών – είδη πρώτης ανάγκης είχαν αποσταλεί πρόσφατα και στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας αλλά και αλλού– κινήσεις που δείχνουν ανθρωπιά, και βαθύ αίσθημα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Επίσης ευχαριστούν θερμά τον Ραφινιώτη κ. Μάρκο Βεντούρη, ιδιοκτήτη της VNT, για την ευγενική προσφορά του να διαθέσει φορτηγό της εταιρείας για τη μεταφορά της βοήθειας στη βόρεια Εύβοια.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.