Ο Δήμος Αμαρουσίου στο πλευρό των πυρόπληκτων της Β. Εύβοιας και του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού με την αποστολή σημαντικής ποσότητας αγαθών

Θ. Αμπατζόγλου: «Οι Μαρουσιώτες δίνουν το παράδειγμα του έμπρακτου εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς»

Με εντολή του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου παραδόθηκε σήμερα Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 το πρώτο μέρος σημαντικής βοήθειας αγαθών που συλλέχθηκαν από Συλλόγους, Φορείς, Εταιρίες και Μαρουσιώτες, ανταποκρινόμενοι στο σχετικό κάλεσμα του Δήμου.

Την υλική συνδρομή και στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου παρέλαβε ο Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς ευχαριστώντας θερμά τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και τη Δημοτική Αρχή για την άμεση κινητοποίηση δυνάμεων.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου Αμαρουσίου που συνόδευε τα αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης ήτοι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής,  ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης και ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης μετέφεραν στον Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού τα αισθήματα αλληλεγγύης των Μαρουσιωτών και τη διάθεσή τους για περαιτέρω προσφορά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Στην οργάνωση και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Β. Ευβοίας συμμετείχε ακόμη ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού Γιάννης Ιωαννίδης, το μέλος του Φόρουμ Νέων του Δήμου Άννα Ζαχαριάδου καθώς και ομάδα εθελοντών και εργαζομένων του Δήμου.

Η συλλογή βοήθειας συνεχίζεται, ώστε να στηριχθούν οι πυρόπληκτοι, με τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, σε καθημερινή βάση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου, Oδός Νικολάου Πλαστήρα 9, Ώρες:  08:00 – 16:00, Τηλ. Επικ/νίας: 210  8020861

Leave a Reply

Your email address will not be published.