Την Ρόδο επισκέπτεται ο Γ. Καμίνης

0
450
Καμίνης

Την αισιοδοξία του ότι ο νέος φορέας του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς θα αλλάξει το πολιτικό κλίμα και την διάταξη των πολιτικών δυνάμεων συμβάλλοντας ουσιαστικά στον πολιτικό διάλογο εξέφρασε σε δηλώσεις του στη Ρόδο, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο επίσκεψης, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

«Η δική μας παράταξη θα μπορέσει να δώσει την εκκίνηση για την μεγάλη εθνική προσπάθεια» τόνισε ο κ. Καμίνης απευθύνοντας έκκληση στον κόσμο να συμμετάσχει στις διαδικασίες και να μη τηρήσει στάση αναμονής. Εξέφρασε την άποψη ότι ο νέος φορέας του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς θα πρέπει να προχωρήσει σταδιακά, αλλά και σύντομα στην συγκρότηση ενιαίου φορέα με σεβασμό στην ιστορία κάθε κόμματος όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

«Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να έχουμε μία πολιτική δύναμη με μεγάλο εκτοπισμό και σε μέγεθος και σε πολιτικό βάρος» επεσήμανε ο κ. Καμίνης αναφερόμενος επίσης στην ανάγκη να υπάρξει διέξοδος της χώρας από την κρίση.

Ο κ. Καμίνης βρίσκεται από το πρωί στο νησί της Ρόδου όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο και την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού του Νοτίου Αιγαίου Μαριέττα Παπαβασιλείου, καθώς και με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Στις 6:30 το απόγευμα ο κ. Καμίνης θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ξενοδοχείο της πόλης.