Ο Δήμος Ρόδου βράβευσε τους βαρόνους Alexander Lotocki de Veligost & Susan Sigda για την αγάπη τους για το νησί

0
382

Τους βαρόνους Alexander Lotocki de Veligost και Susan Sigda, βράβευσε ο Δήμος Ρόδου, τιμώντας την συνεχή προτίμησή τους και την αγάπη τους για το νησί των ιπποτών.

Η Susan Sigda λάτρεψε τη Ρόδο από την πρώτη φορά που την αντίκρισε, το 1969, όταν ο πατέρας της Raymond Sigda ήλθε στο νησί για να εργασθεί στο σταθμό «Φωνή της Αμερικής», όπου και διετέλεσε διευθυντής επί δεκαετίες.

Ο συναισθηματικός δεσμός της με το νησί παρέμεινε αναλλοίωτος και με το πέρασμα των χρόνων έχει δημιουργήσει στενές φιλικές σχέσεις με Ροδίτες, έχει έλθει στη Ρόδο δεκάδες φορές με τη δική της πλέον οικογένεια, τον σύζυγο της βαρόνο Alexander Lotocki de Veligost και την κόρη της Izabelle.

Η Susan Sigda Lotocki de Veligost μιλάει άπταιστα ελληνικά καθώς έχει φοιτήσει σε ελληνικά σχολεία,.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, στην καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου για να τιμήσει τους φίλους του νησιού που επισκέπτονται τη Ρόδο επί σειρά ετών, βράβευσε την οικογένεια του βαρόνου Alexander Lotocki de Veligost και Susan Sigda, καθώς και πολλούς άλλους φίλους του νησιού από την Γερμανία, Αγγλία, Δανία και Νορβηγία, που λατρεύουν τη Ρόδο και τους ανθρώπους της και αρκετοί εξ αυτών έχουν έλθει στο νησί 70 και 50 φορές.