Δήμος Σαρωνικού: Συνεχίζεται και φέτος η παροχή έκπτωσης 50% στην τιμή εισιτηρίου του ΚΕΛ για τους μαθητές

0
355

Συνεχίζεται για την περίοδο 2017 – 2018 η παροχή έκπτωσης 50% στην τιμή του εισιτηρίου του ΚΤΕΛ για όλους τους μαθητές του Δήμου Σαρωνικού.

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, ο Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Αττικής Α.Ε., κ. Γιώργος Παπαδομιχελάκης, και ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Σαρωνικού κ. Χάρης Κυνηγαλάκης, υπέγραψαν νέα σύμβαση για την παροχή της μαθητικής εκπτωτικής κάρτας κατά το τρέχον σχολικό έτος. Η μειωμένη τιμή εισιτηρίου θα ισχύει σε όλα τα ενδοπεριφερειακά δρομολόγια των ΚΤΕΛ εντός Αττικής, μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

«Ανανεώνεται σήμερα η ισχύς μιας σημαντικής κοινωνικής παροχής, η οποία θα διευκολύνει την καθημερινότητα των μαθητών και τον οικονομικό προγραμματισμό των γονέων. Ευχαριστούμε την Διοίκηση του ΚΤΕΛ για την προσφορά και για την άριστη συνεργασία μας, καθώς και την Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Σαρωνικού, που με τις προσπάθειές της συνέβαλε ουσιαστικά στη διασφάλιση της έκπτωσης και για τη φετινή χρονιά» ανέφερε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, κατά την υπογραφή της νέας σύμβασης.