Περ. Στερεάς Ελλάδας: Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα έργα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας

0
305

Στην τελική ευθεία μπήκε η ολοκλήρωση της  κατασκευής του νέου Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, με την υπογραφή της ένταξης των συνοδών έργων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020», από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη. Στο πρόγραμμα εντάχθηκαν όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις και τα έργα πρόσβασης και δικτύου υποδομών, προϋπολογισμού 2.233.086,21 ευρώ, που θα καταστήσουν το νοσοκομείο έτοιμο προς χρήση.

«Είναι μεγάλη στιγμή, για κάθε άνθρωπο που δουλεύει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, να ολοκληρώνεται ένα έργο. Έχουμε συνηθίσει να εξαγγέλλονται έργα, αλλά να κολλάνε, να μην ολοκληρώνονται ή να παραδίδονται κακήν κακώς. Το Νέο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας αλλάζει όλα αυτά που έχουμε συνηθίσει» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Μπακογιάννης με αφορμή την ένταξη των έργων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τονίζοντας πως σε λίγο καιρό το Νέο Γενικό Νοσοκομείο θα παραδοθεί στους πολίτες.

«Από το σημείο που το παραλάβαμε, το “τρέξαμε” και σήμερα το βάζουμε στην τελική ευθεία. Είναι ακόμη ένα στοίχημα που βάλαμε από τις πρώτες ημέρες που αναλάβαμε και το κερδίσαμε όλοι μαζί. Το πετύχαμε γιατί είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο, δηλαδή να εξαγγέλλουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Αλλά να τα κάνουμε. Άμεσα και υπεύθυνα» κατέληξε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.