Δήμος Θεσσαλονίκης: Μέτρα ασφαλείας για τα ΚΕΠ Σιδ/κού Σταθμού

0
304

Στη λήψη άμεσων μέτρων ασφαλείας, μετά την επίθεση που δέχτηκε υπάλληλος στο ΚΕΠ Σιδηροδρομικού Σταθμού, προχωρά η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, ενημερώθηκε για το συμβάν της βίαιης επίθεσης κατά υπαλλήλου του ΚΕΠ, καθώς και για την απόφαση του Συλλόγου Εργαζομένων να προχωρήσει στο κλείσιμο της υπηρεσίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του δήμου, παρουσία του κ. Μπουτάρη, αποφασίστηκε -μεταξύ άλλων- να προσληφθεί υπηρεσία ασφαλείας για την πλήρη κάλυψη των αναγκών φύλαξης του ΚΕΠ και να επισπευστούν οι ενέργειες για τη μετεγκατάσταση της υπηρεσίας σε χώρο που πληροί ικανοποιητικά τις συνθήκες υγιεινής και ασφαλείας των εργαζομένων.

Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, μέσω της ανακοίνωσης, διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους του ΚΕΠ Σιδηροδρομικού Σταθμού ότι τα μέτρα για την ασφαλή εργασία τους θα εφαρμοστούν άμεσα και τους καλεί να επιστρέψουν στην εργασία τους προκειμένου να μη στερήσουν από τους πολίτες τις υπηρεσίες τους.