Το Σουηδικό κανάλι «KANAL 5» στο Δήμο Πλατανιά για γυρίσματα της τηλεοπτικής εκπομπής «SUPERSTARS»

0
324

Στις 24 Οκτωβρίου 2017, η Σουηδική εταιρεία παραγωγής ITV STUDIOS SWEDEN AB, για λογαριασμό του Σουηδικού καναλιού «KANAL 5» (www.dplay.se/kanal5 ), θα βρίσκεται στο Δήμο Πλατανιά προκειμένου να πραγματοποιήσει τηλεοπτικά γυρίσματα της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής «SUPERSTARS» (www.dplay.se/superstars ), για την προβολή της σεζόν 2018 στην Σουηδία. Το τηλεοπτικό συνεργείο στο σύνολό του θα απαρτίζεται περίπου από 50-60 άτομα, συμπεριλαμβανομένου των Σουηδών αθλητών, παρουσιαστών και τεχνικού προσωπικού.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή διάσημοι Σουηδοί αθλητές συναγωνίζονται σε αθλήματα μεταξύ τους όπως κολύμβηση, mountainbike, curling, baseball (σε εξωτερικές τοποθεσίες). Μετά το πέρας όλων των αγωνισμάτων , ανά ημέρα γυρίσματος, στο τέλος τον τίτλο του SUPERSTAR 2018, λαμβάνει ο αθλητής που έχει κερδίσει σε όλα τα αγωνίσματα.

Μέσα από τα γυρίσματα , όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, θα δοθεί η δυνατότητα να αναδειχθούν όμορφες τοποθεσίες και φυσικά αξιοθέατα του Δήμου Πλατανιά , και μέσα από αυτά οι Σουηδοί τηλεθεατές να έχουν την ευκαιρία να τα γνωρίσουν μέσα από αυτές τις εικόνες.

Σημειώνεται επίσης ότι το Δήμο Πλατανιά θα επισκεφθεί – στις 21 Οκτωβρίου – και ο δημοφιλής ιαπωνικός τηλεοπτικός σταθμός TV Man Union, προκειμένου να πραγματοποιήσει επίγειες λήψεις στην τκ κοινότητα Βουβών και ιδιαίτερα στο Μνημειακό δένδρο της Ελιάς των Βουβών, στο πλαίσιο παραγωγής ντοκιμαντέρ πολιτιστικού περιεχομένου με τίτλο “Discovery of the World’s Mysteries”.