Δήμος Μαλεβιζίου: Με επιτυχία ο 3ος ορεινός αγώνας στο μονοπάτι του Πλάτωνα

0
287

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος ορεινός αγώνας στο μονοπάτι του Πλάτωνα, στον Κρουσώνα, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Μαλεβιζίου, την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα.

Στον αγώνα συμμετείχαν 42 δρομείς στα 21,5 χιλιόμετρα, 65 πεζοπόροι στη διαδρομή των 8 χιλιομέτρων και 25 μαθητές, με την εκκίνηση και τον τερματισμό να γίνεται στην κεντρική πλατεία του Κρουσώνα.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του αγώνα, τις εταιρείες ENVY – Πιτσικάκης Δημήτρης, Αροδαμός, Λιοντομήτσος, Βαρδαλαχάκης Ν. & Μ. Γεωργικά Εφόδια, νερό ΖΑΡΟΣ, New Balance, Τυροκομικά Ξυλούρης, Πυργιανάκης Κώστας – Κρητική Αρχοντιά.

Ευχαριστεί επίσης ιδιαίτερα το Γραφείο Παιδείας & Αθλητισμού και τα στελέχη του Δήμου Ειρήνη Κατσάφαρου, Κυριάκο Σταματάκη και Παύλο Μαυρικάκη, τον Πρόεδρο της Τ. Κ. Κρουσώνα Φώτη Τρυπιδάκη και τα στελέχη Μανώλη Θεοχαράκη και Μανώλη Καλεμάκη, την Πρόεδρο Ειρήνη Τσικνάκη και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα, όλους τους εθελοντές που συνέβαλλαν στην άρτια οργάνωση των αγώνων, καθώς και την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης που για 3η συνεχόμενη χρονιά υποστήριξαν εθελοντικά τη διοργάνωση.