Δήμος Ραφήνας Πικερμίου: Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η «Ημέρα Υιοθεσίας»

0
308

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η «Ημέρα Υιοθεσίας» η οποία διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, σε συνεργασία με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Ραφήνας Πικερμίου και τα καταστήματα Pet Point, αποδεικνύοντας στην πράξη την σημασία που δίνει ο Δήμος στην φιλοζωία και την φροντίδα των ζώων.

Από τις 11 το πρωί της Κυριακής, ο κόσμος πλημμύρισε το κιόσκι το οποίο είχε στηθεί στην πλατεία, στο οποίο μπορούσε να ενημερωθεί για τους τρόπους φροντίδας και προστασίας των κατοικίδιων και φυσικά να προχωρήσει στην υιοθεσία ενός από αυτά, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, αναλαμβάνοντας την φροντίδα του και αποκτώντας έτσι έναν νέο παντοτινό σύντροφο.

Από το κιόσκι πέρασε και ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος ενημερώθηκε για τα κατοικίδια και της υιοθεσίες και έβαλε την υπογραφή του σε μια από τις πρώτες από αυτές. Στο κιόσκι βρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής και η Τζορτζίνα Λεγάκη η οποία ήταν εκείνη που συμπλήρωνε τα έγγραφα των υιοθεσιών.

Μάλιστα, με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Μπουρνούς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των δημοτών στην κίνηση, καθώς οι υιοθεσίες κατοικίδιων έφτασαν σε διψήφιο αριθμό.