Δήμος Παιονίας: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για τις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις σε Αξιούπολη και Άγιο Πέτρο

0
296

Εγκρίθηκε από τον Αν. Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Χαρίτση η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2017 με φορέα τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και υποτομέα τις Αθλητικές Υποδομές, των έργων: «Κατασκευή γηπέδου Αντισφαίρισης (tennis) στην Αξιούπολη» συνολικού προϋπολογισμού 95.000 ευρώ και «Αποπεράτωση τμήματος Κλειστού Γυμναστηρίου Αγίου Πέτρου» συνολικού προϋπολογισμού 51.000 ευρώ.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παιονίας είχε καταρτίσει τις μελέτες για τα έργα αυτά και υπέβαλε τα σχετικά τεχνικά δελτία στις αρχές του τρέχοντος έτους. Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της 28 Σεπτεμβρίου εγκρίθηκε η μελέτη και ψηφίστηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Παιονίας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πλέον, τα έργα δρομολογούνται για δημοπράτηση πιθανότατα μέσα στο έτος ώστε να μην καθυστερήσει η υλοποίηση τους.

Ο Δήμος Παιονίας ευχαριστεί όσους συνέβαλαν και συνεργάστηκαν για την έγκριση των έργων αυτών στη χρηματοδότηση του ΠΔΕ, έργα τα οποία θα ενισχύσουν σημαντικά τις αθλητικές μας υποδομές και θα δώσουν περισσότερες ευκαιρίες άθλησης και αναψυχής στους δημότες μας.