Έκθεση παλαιών οχημάτων διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας

0
291

Ο Δήμος Αλμωπίας με τη συνεργασία του Συλλόγου Ιστορικών Αυτοκινήτων Βορείου Ελλάδος, διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής έκθεση παλαιών οχημάτων.

Ο Σύλλογος Ιστορικού Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος (Σ.Ι.Α.Β.Ε.) ιδρύθηκε το 1997, έχει 470 μέλη και υπηρετεί το Ιστορικό Αυτοκίνητο στη διάσωση, τη συντήρηση και τη παρουσίασή του, μέσα από εκδηλώσεις με σκοπό να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό η εξέλιξή του.

Ο Δήμος Αλμωπίας διοργάνωσε αυτή την εκδήλωση και έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να δούνε από κοντά και να φωτογραφηθούν με αυτοκίνητα παλαιού τύπου, όπου το καθένα έχει τη δική του ιστορία. Τόσο στον κεντρικό πεζόδρομο της Αριδαίας που κατακλίστηκε από κόσμο, όσο και στα Λουτρά, όπου εκατοντάδες επισκέπτες μας έμειναν ενθουσιασμένοι με την εικόνα που αντίκρισαν.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, τον οποίο τίμησε ο Σύλλογος για τη βοήθειά του στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, ευχαρίστησε θερμά τους συνδιοργανωτές και συνεχάρη τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη ο οποίος συνέβαλε στην άρτια διοργάνωση και στο επιτυχημένο αποτέλεσμα.