Θλίψη στην Αργολίδα για τον θάνατο του αντιδημάρχου Ναυπλιέων, Ευάγγελου Ψυχογυιού

0
379

Απεβίωσε το μεσημέρι της Κυριακής 1 Οκτωβρίου 2017 ο  Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Ευάγγελος Ψυχογυιός, σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Η σορός του μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Συνοικισμό Νέο Βυζάντιο στο Ναύπλιο την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 12:00μ.μ. και η  εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 1:00μ.μ.

Το ψήφισμα του δήμο Ναυπλιέων

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Nαυπλιέων , σήμερα Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2017, κατά την 26η κατεπείγουσα Συνεδρίασή του , μετά το άκουσμα του θανάτου του αείμνηστου Ψυχογυιού Ευάγγελου, ο οποίος υπηρέτησε ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως Αντιδήμαρχος στον Δήμο Ναυπλιέων και σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος :

Ψήφισμα

1. Εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου Ψυχογυιού Ευάγγελου, που με την προσωπική και την πολιτική προσφορά του τίμησε τον Δήμο και την κοινωνίας μας.

2. Διατυπώνει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του.

3. Τηρείται ενός λεπτού σιγή στην παρούσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

4. Αντί στεφάνου θα κατατεθεί το ποσό των 1.000 € για το συσσίτιο που διενεργείται μέσω του Ι.Ν της Ευαγγελίστριας.

5. Το παρόν ψήφισμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και θα δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων
του Δημ. Συμβουλίου Κωστούρος Ι. Δημήτριος

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών, Δ. Καμπόσου

Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την απώλεια ενός εξαίρετου ανθρώπου, του Ευάγγελου Ψυχογυιού, ο οποίος είχε δώσει δείγματα γραφής στην κοινωνία και τιμήθηκε από τους πολίτες του Ναυπλίου.
Η απώλεια ανθρώπων με ήθος και ευγένεια αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας αποτελεί πλήγμα για την πολιτική ζωή του τόπου.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στο Δήμο Ναυπλίου.

Με ειλικρινή αισθήματα
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών & Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου
Δημήτριος Καμπόσος