Δήμος Μαλεβιζίου: Νέα δεξαμενή άρδευσης στον Καμαριώτη

0
333

Στην τοποθέτηση νέας δεξαμενής άρδευσης στον Καμαριώτη προχώρησε η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε η αντικατάσταση του αντλητικού συγκροτήματος και η τοποθέτηση μιας νέας, μεγάλης μεταλλικής δεξαμενής χωρητικότητας 300 κυβικών μέτρων στη θέση Αλίσφακα, με σκοπό την άρδευση του Καμαριώτη και των Γωνιών.

Τις εργασίες επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, διαπιστώνοντας την αρτιότητα της κατασκευής και τόνισε: «Ένα έργο απαραίτητο για την ομαλή και χωρίς προβλήματα άρδευση μιας μεγάλης περιοχής του Δήμου μας, ολοκληρώθηκε. Πρόκειται για ένα τμήμα του μεγάλου έργου εκσυγχρονισμού των δικτύων του Δήμου μας με σκοπό την αναβάθμιση των υποδομών μας, την ενίσχυση της παραγωγής και την παροχή στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του Μαλεβιζίου καλύτερων συνθηκών για την δύσκολη εργασία τους. Ο τόπος μας άλλωστε εκτός από την τουριστική άνθηση, έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένο και το αγροτο-κτηνοτροφικό στοιχείο και οφείλουμε ως Δημοτική Αρχή να ενισχύουμε την προσπάθεια των γεωργών και των κτηνοτρόφων μας, με κάθε δυνατό μέσο.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, καθώς και όλα τα στελέχη της Τεχνικής μας Υπηρεσίας για το πολύ καλό αποτέλεσμα».