Δήμος Αμαρουσίου: Ενημέρωση γύρω από την «πραγματικότητα του καρκίνου του μαστού» στο δημαρχείο της πόλης

0
326

Στη διάλεξη με θέμα «Αλήθειες και πραγματικότητα στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μαζί με πλήθος πολιτών.

Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, με εισηγητή το Γυναικολόγο κ. Τάσο Αγιοστρατίτη και συντονιστή, τον ιατρό, Δημοτικό Σύμβουλο κ. Στέφανο Τσιπουράκη.

Στο καλωσόρισμά του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους ιατρούς συναδέλφους του για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης και τόνισε τη σπουδαιότητα που έχουν οι επιστημονικά τεκμηριωμένες παρεμβάσεις στη σωστή και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών. Παράλληλα, υπογράμμισε, τη σημασία που έχει η πρόληψη στη διατήρηση και προαγωγή της υγείας, ειδικά σε παθήσεις, όπως ο καρκίνος του μαστού, που η πρόληψη σώζει ζωές.

Οι παριστάμενοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, απευθύνοντας ερωτήσεις στους επιστήμονες μετά το πέρας των τοποθετήσεών τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη, η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα , η Αντιπρόεδρος Αικατερίνη Ιωάννου, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένη Βλάχου- Σταματάκη και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.