Εγκαινιάστηκε η Έκθεση Πελοπόννησος Expo στο Άργος

0
620

Τα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO στο Άργος πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη, παρουσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, αντιδημάρχων και  Προέδρων Νομικών Προσώπων από την πλευρά του Δήμου τελέστηκε ο αγιασμός από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο.

Ένα από τα περίπτερα που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν αυτό του Δήμου Άργους Μυκηνών.  Στόχος της συμμετοχής του Δήμου, πέρα από την υποστήριξη της προσπάθειας του επιμελητηρίου να εδραιώσει το brand της έκθεσης αλλά και της Πελοποννήσου,  είναι και η προβολή από άκρη σε άκρη του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Στο περίπτερο του Δήμου φιλοξενούνται όλα τα μεγάλα έργα που άλλαξαν και εξέλιξαν την μορφή της πόλης του Άργους όπως η Ανάπλαση του Ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσας του Δήμου, το αναπτυξιακό έργο της επέκτασης του σχεδίου πόλεως νοτίου τμήματος , τα σχολικά κτίρια που παρέδωσε η παρούσα δημοτική αρχή και οι πολιτιστικές δράσεις που έδωσαν άλλη πνοή στον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Με σύνθημα «ο Δήμος Άργους Μυκηνών αλλάΖΕΙ» το περίπτερο μας προβάλλει τις ομορφιές , τις επιχειρηματικές δυνατότητες που υπάρχουν  ενώ παράλληλα στηρίζει τις υπάρχουσες επιχειρήσεις κάθε είδους διαφημίζοντας ένα από τα εμπορικότερα κέντρα της Πελοποννήσου.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος , δήλωσε: Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, εδώ μέσα, βρίσκεται όλη  η αγωνία όλων των επιχειρηματιών. Ως Δήμος κάνουμε ότι μπορούμε για να στηρίξουμε την έκθεση και να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο, να σταθεροποιηθεί η οικονομία μας . Στόχος μας δεν ήταν να διαφημίσουμε τα έργα μας, αλλά να προωθήσουμε την επιχειρηματικότητα δίνοντας ελπίδα πως ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες ώρες, μπορούν να γίνουν βήματα προόδου με παράδειγμα τον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών ήταν ο μόνος που στην ομιλία του στα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO αναφέρθηκε στο καυτό θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και στην τεράστια ευθύνη των τραπεζών. Όπως ανέφερε «Οι τράπεζες έχουν βασικότατη ευθύνη, αν όχι και την κύρια για την έκταση και το βάθος της κρίσης στην χώρα. Οι τράπεζες αλόγιστα έκαναν «πάρτι» με κέρδη και δάνεια από την δεκαετία του ’90, ιδιαίτερα μετά την θέσπιση του ευρώ, ενώ έσπρωχναν και τις κυβερνήσεις σε ελλείμματα και υπερδανεισμό, χωρίς παραγωγικό αντίκρισμα και χωρίς να τις προειδοποιούν για τους κινδύνους. Κατάφερναν με ανακεφαλαιοποιήσεις να κλείνουν τις μαύρες τρύπες τους με δεκάδες δισ. ευρώ από τις τσέπες του ελληνικού λαού και έρχονται τώρα να κερδίσουν εις διπλούν παίρνοντας και την περιουσία του κοσμάκη μέσω των πλειστηριασμών»

Οι μέρες & ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:

Πέμπτη & Παρασκευή : 17:00 – 22:00 , Σάββατο και Κυριακή : 10:00- 22:00