Στους δύο παιδικούς σταθμούς της Ραφήνας βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης η Δημοτική Αρχή της πόλης μαζί με τους γονείς και τα μικρά παιδιά, για τους αγιασμούς της νέας χρονιάς.

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ανακαίνισε πλήρως τις υλικοτεχνικές υποδομές των δύο παιδικών σταθμών, ενώ αυξήθηκε το άρτια καταρτισμένο προσωπικό τους με στόχο την υψηλή παροχή υπηρεσιών στα μικρά παιδιά.

Παρόντες στους αγιασμούς των Παιδικών Σταθμών της Ραφήνας, στη Δημοκρατίας αλλά και στην Σάπαρη, ήταν ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο τ. Δήμαρχος και νυν Γενικού Γραμματέα του Δήμου Βασίλης Πιστικίδης, οι Αντιδήμαρχοι Αντώνης Παλπατζής, Παναγιώτης Καλφαντής, Δήμητρα Τσεβά και Γιώργος Χαχολάκης, η  Πρόεδρος του «Φίλιππος Καβουνίδης» Μάρκου – Ρούση Μαρία, ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Μισοκοίλης και ο τοπικός σύμβουλος Πικερμίου Αγγ. Χοβαρδάς.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, με μήνυμά του, εξέφρασε την πεποίθηση πως μέσα στο επόμενο χρόνο θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και στον νέο παιδικό σταθμό που δημιουργείται στο Πικέρμι. Ταυτόχρονα, ευχήθηκε στους γονείς, το προσωπικό και τους μαθητές καλή και ευλογημένη χρονιά.

Ευχές για καλή σχολική χρονιά σε γονείς και μαθητές είχαμε και από τα υπόλοιπα μέλη της Δημοτικής Αρχής.