Μια σπουδαία προσωπικότητα της Κρήτης, τον αείμνηστο Θεόδωρο Βαρδινογιάννη πρόκειται να τιμήσει η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου.

Ειδικότερα, έπειτα από πρόταση του Προέδρου της Δ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφού και με τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και της οικογένειας Βαρδινογιάννη, το Συμβούλιο της Δ.Κ. Γαζίου γνωμοδότησε θετικά στο να ονομαστεί η ανώνυμη οδός που βρίσκεται στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο σε οδός Θεόδωρου Βαρδινογιάννη. Μια πράξη τιμής σε έναν άνθρωπο που προσέφερε πολλά στον αθλητισμό της Κρήτης, ακριβώς 21 χρόνια μετά τον πρόωρο θάνατό του.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης, προσέφερε πολλά στον τόπο μας. Ήταν μια σπουδαία μορφή που στήριξε και το Γάζι, αγάπησε τον ΟΦΗ και προώθησε τον Κρητικό αθλητισμό γενικότερα. Του οφείλουμε πολλά κι αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε ως Δημοτική Αρχή. Αναμένουμε πλέον την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών και τις απαραίτητες εγκρίσεις, για να προχωρήσουμε στην τελετή ονοματοθεσίας».