Με πολύ καλή διάθεση, άψογη διοργάνωση και πολλές συμμετοχές στον Ημιμαραθώνιο, στους αγώνες 10 και 5 χλμ. καθώς και τον αγώνα μικρότερης απόστασης για παιδιά πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου UNDER ARMOUR RUN KIFISIA CITY CHALLENGE στην Κηφισιά.

Την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στη θετική επίδραση που έχει ο αθλητισμός για την κοινωνία.

Οι αγώνες δρόμου UNDER ARMOUR RUN KIFISIA CITY CHALLENGE, διοργανώθηκαν για δεύτερη φορά στον Δήμο Κηφισιάς, από το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» και την αθλητική εταιρεία Under Armour, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη φετινή διοργάνωση, μάλιστα, έγινε επανασχεδιασμός των διαδρομών έτσι ώστε να είναι πιο εύκολες για τους δρομείς αλλά και λιγότερο επιβαρυντικές για τους κατοίκους της περιοχής. Παράλληλα, οι δρομείς του ημιμαραθώνιου είχαν τη δυνατότητα να τρέξουν και εντός του δάσους Φασίδερη.

Η διοργάνωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ», μη κυβερνητική οργάνωση που παρέχει υπηρεσίες κοινωνικού και προνοιακού χαρακτήρα σε καρκινοπαθείς και στο οικείο περιβάλλον τους.