Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: Ζητά την τοποθέτηση φραγμάτων στην έκταση του παραλιακού μετώπου του Μοσχάτου

0
362

Σε επαγρύπνηση έθεσε ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου για την πετρελαιοκηλίδα που ρύπανε το παραλιακό μέτωπο της Αττικής, ενώ ζήτησε από το Λιμενικό Σώμα και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής να προβούν άμεσα στην τοποθέτηση φραγμάτων στην έκταση του παραλιακού μετώπου του Μοσχάτου προληπτικά για την αποφυγή ρύπανσης των ακτών του Μοσχάτου.

Σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου έχει δοθεί εντολή στη Νομική Υπηρεσία να προβεί σε κάθε απαραίτητη νομική ενέργεια κατά παντός υπευθύνου για την οικολογική καταστροφή που προκλήθηκε, ενώ  το θέμα θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου για περαιτέρω ενέργειες.

«Αυτονόητη είναι φυσικά η υποχρέωση της ίδιας της πολιτείας για την αναζήτηση και την απόδοση των ευθυνών για αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ τους συμπολίτες μας που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συμβάλλουν ως εθελοντές και οι οποίοι, βέβαια, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να λάβουν οδηγίες από τους αρμόδιους» είπε ο κ. Ευθυμίου.