Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον Δρόμο Θυσίας

0
325

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία για τον αγώνα του Δρόμου Θυσίας που διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας.

Ο Δρόμος Θυσίας  τελείται τα τελευταία χρόνια υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής  Άμυνας και του Α.Σ.Α.Ε.Δ, με την συνεργασία της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και της  Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών.

Η συμμετοχή των εθελοντών που θα στελεχώσουν τις ομάδες  εκκίνησης, γραμματείας, τερματισμού, φύλαξης διασταυρώσεων, υποστήριξης ανεφοδιασμού, παραλαβής ρουχισμού των δρομέων  και καθαρισμού, είναι πραγματικά μεγαλειώδης.

Ανάμεσα στους έως τώρα υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι  η Λ.Ε.Φ.Ε.Δ. Ν.Πέλλας, η Ο.Φ.Μ. Καρυώτισσας, ποδηλάτες, η εθελοντική ομάδα ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, ο ΠANEΛΛHNIOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΦYΣIKOΘEPAΠEYTΩN – περιφερειακό τμήμα Πέλλας, το διαγνωστικό εργαστήριο ΄΄ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΄΄ Γιαννιτσών, τo φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης  ΣΤΟΧΟΣ,  τo φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών, η ομάδα στίβου του ΓΑΣ Μ.Αλέξανδρος, η ομάδα μπάσκετ ΙΚΑΡΟΙ Γιαννιτσών,  ο Α.Ο.Π. Μίλωνας,  η ομάδα μπάσκετ ΄΄ΦΙΛΙΠΠΟΣ΄΄ Ν.Πέλλας, οι Αφοι Γεωργαλά ΟΕ, το studio γυμναστικής ΒΑΡΣΑΜΑ, το ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ, το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Αλέξανδρος, η επιχείρηση ΑΛΤΕΡΑ Α.Ε.

Εγγραφές Δρομέων

Οι εγγραφές των δρομέων συνεχίζονται και θα γίνονται μέχρι και μία ώρα πριν τον αγώνα, κυρίως για τους δρομείς που έρχονται από όλη την Ελλάδα. Παρακαλούμε τους δρομείς των Γιαννιτσών και της ευρύτερης περιοχής να εγγραφούν όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα για να διευκολύνουν την διοργάνωση.

Συμμετοχές – Πληροφορίες:

Δήμοs Πέλλας / Γραφείο Αθλητισμού,  τηλ 2382 3 50850-fax 2382 0 21544, email: aodig@giannitsa.gr γ