Σε αγιασμούς σχολείων ο δήμαρχος Πέλλας,Γρηγόρης Στάμκος

0
357

Στον αγιασμό σχολείων παρέστη χθες, πρώτη μέρα του σχολικού έτους, ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Επισκέφθηκαν το 3ο γυμνάσιο Γιαννιτσών, το γυμνάσιο  Καρυώτισσας, το δημοτικό σχολείο Νέας Πέλλας και το δημοτικό σχολείο Αθύρων. Συνομίλησαν με μαθητές, γονείς και καθηγητές και ευχήθηκαν καλή και δημιουργική χρονιά.

Ο δήμαρχος προέτρεψε στους μαθητές και τις μαθήτριες να είναι επιμελείς και προσεκτικοί κατά την προσέλευση και αποχώρησή τους, να προσέχουν και να νοιάζονται για το σχολείο τους.  Αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα, ενημέρωσε για την πορεία και το χρονοδιάγραμμα  του προγράμματος Interreg που αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση του γυμνασίου Καρυώτισσας και είδε από κοντά τις ζημίες που προκάλεσε στο σχολείο των Αθύρων το καταστροφικό μπουρίνι του προηγούμενου Σαββάτου, οι οποίες είχαν ήδη αποκατασταθεί εντός του Σαββατοκύριακου.  Τέλος, διαβεβαίωσε τους εκπαιδευτικούς  των σχολικών μονάδων ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί τους προκειμένου να δίνονται άμεσες λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν.