Το μήνυμα του Δημάρχου Παιονίας, Χρ. Γκουντενούδη, για τη νέα σχολική χρονιά

0
450

Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, παραβρέθηκε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στους Αγιασμούς που τελέστηκαν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Πολυκάστρου καθώς και στο Γυμνάσιο Πλατανιάς μαζί με τον Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. κ. Δεβετζόπουλο, τον Αντιδήμαρχο κ.Παμποράκη και τον Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Πολυκάστρου κ. Γκατίδη και ευχήθηκαν στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τα παιδιά καλή σχολική χρονιά διαβεβαιώνοντας τους παράλληλα ότι η δημοτική αρχή θα είναι κοντά στους γονείς και το προσωπικό σε ό,τι χρειαστούν.

Στις λοιπές σχολικές μονάδες του Δήμου παρέστησαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων. Συγκεκριμένα στην Δημοτική Κοινότητα Αξιούπολης παραβρέθηκαν στον αγιασμό ο Αντιδήμαρχος κ.Γαρόπουλος και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Μπαβέλης, στην Δημοτική Κοινότητα Γουμένισσας η Αντιδήμαρχος κ. Δούμου μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Αλίρη και κ. Μπάρπα και στην Δημοτική Κοινότητα Ευρωπού ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μεμετζής.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης εύχεται σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων τους. Στη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα μας, το σχολείο μπορεί και πρέπει να γίνει χώρος προόδου, δημιουργίας και ελπίδας.

Ο Δήμος Παιονίας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του για τα σχολεία, έχει ήδη προβεί σε όλες τι δέουσες ενέργειες και στην κατάλληλη προετοιμασία, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και παρά τις συνεχείς περικοπές κονδυλίων από Υπουργείο Παιδείας. Στην κατεύθυνση αυτή επιζητούμε την συνεργασία και την κατανόηση από τους μαθητές, τους γονείς και την εκπαιδευτική κοινότητα.