Στα σχολεία του Γαζίου ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης για τον Αγιασμό

0
588

Στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας στην Αμμουδάρα και στο Γενικό Λύκειο Γαζίου, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης συνομίλησε με παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς, ευχήθηκε σε όλους μια καλή και αποδοτική χρονιά και στάθηκε ιδιαίτερα σε ορισμένα σημαντικά έργα της Δημοτικής Αρχής, που αποσκοπούν στην βελτίωση της εκπαιδευτικής καθημερινότητας στο Μαλεβίζι. Το νέο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου που ξεκίνησε να κατασκευάζεται, οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης σε όλα τα σχολικά κτίρια του Μαλεβιζίου, η προσθήκη νέων αιθουσών με την ανακαίνιση ενός ακόμα κτιρίου στο 2ο Δημοτικό Αγίας Μαρίνας (πρώην αθλητικό σχολείο στην Αμμουδάρα), ο νέος χώρος στάθμευσης στο Πολύδροσο, κ.α. ήταν μερικές από τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει δεκτές με ικανοποίηση από γονείς, καθηγητές και μαθητές αφού αναβαθμίζουν αισθητά την ποιότητα ζωής των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Τον Δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας Μ. Παπαδομανωλάκης, Τεχνικής Υπηρεσίας Α. Σαλούστρος, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Δ. Τζεδάκης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γ. Ντουλάκης, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ά. Φραντζεσκάκη και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαζίου Γ. Κοτσυφός.