Θεόδωρος Γαλιατσάτος, Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων
Θεόδωρος Γαλιατσάτος, Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Ακόμη ένα έργο στον τομέα του αθλητισμού και των αθλητικών υποδομών πραγματοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Πρόκειται για το έργο ?Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου Βόρειας Κέρκυρας?, προϋπολογισμού 800.000? το οποίο, σε συνεργασία με το Δήμο Κέρκυρας, ενέταξε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Σήμερα ο Αν. Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλ. Χαρίτσης ενέκρινε την πρόταση της ΠΙΝ και το έργο του Κλειστού Γυμναστηρίου στη Βόρεια Κέρκυρα εντάχθηκε στο ΠΔΕ με κωδικό έργου 2017ΕΠ002200003.

 

?Είναι αλήθεια ότι η παρούσα περιφερειακή αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις υποδομές στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Έμπρακτα, κι όχι με λόγια, στηρίζουμε τη νεολαία δίνοντας διέξοδο σε ασχολίες τέτοιες, που θωρακίζουν το μέλλον της. Δηλώνουμε ότι αγαπάμε τον αθλητισμό και έμπρακτα τον στηρίζουμε με τη δημιουργία νέων έργων, που θα βοηθήσουν τους συλλόγους, τα σωματεία και τους αθλητές στην καθημερινή τους άθληση. Επιλέγουμε να απαντήσουμε με έργα κι όχι με λόγια και στείρα αντιπαράθεση, σε εκείνους που η παρουσία τους στην πολιτική ζωή των νησιών μας ήταν απλά ένα ανέκδοτο. Έχουμε ακόμη δύο χρόνια μπροστά μας και το έργο που παράγουμε και θα αφήσουμε στα Ιόνια Νησιά, θα αποτιμηθεί στον κατάλληλο χρόνο από τους πολίτες. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε, ώστε να γνωρίζουν όλοι, σειρά άλλων έργων, που θα πραγματοποιήσουμε στα Ιόνια Νησιά, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες?, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος.