Αφού δεσμεύθηκε ότι η Περιφέρεια Αττικής «θα υλοποιήσει οποιαδήποτε ώριμη μελέτη στο πλαίσιο των βασικών αρχών της, που θα βελτιώσει περαιτέρω την καθημερινότητα των πολιτών», ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα, Σπύρος Τζόκας αποχώρησε από τον Δήμο Περιστερίου μετά την επίσκεψη ενημέρωσης (για την πορεία των χρηματοδοτούμενων από την Περιφέρεια έργων).

Τον κ. Τζόκα στα ολοκληρωμένα ή υπό εξέλιξη έργα συνόδευσε ο δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης και συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν το γήπεδο του Ηφαίστου, καθώς σε πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής συμφωνίας για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και για άλλες τεχνικές εργασίες.

Επίσης επισκέφθηκαν σημεία των κεντρικών αλλά και περιφερειακών δρόμων όπου έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση, καθώς και παιδικές χαρές που πρόκειται να ανακατασκευαστούν. Παράλληλα, συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για τη νέα προγραμματική σύμβαση που ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο για την ασφαλτόστρωση των κεντρικών οδών Θηβών και Κωνσταντινουπόλεως.

Τέλος, ο κ. Τζόκας επισκέφτηκε το νέο Κολυμβητήριο του Δήμου Περιστερίου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα ολοκληρωμένα έργα, τον προγραμματισμό και την πορεία των υπολοίπων, επιβεβαιώνοντας την θετική στάση της Περιφέρειας απέναντι στα προτεινόμενα ώριμα έργα.