Δήμος Μαλεβιζίου: Εργασίες στο Λιμανάκι της Παντάνασας

0
304

Τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο Λιμανάκι της Παντάνασας επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Α. Σαλούστρο, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου Β. Παρασύρη, την Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Ε. Αποστολάκη, τον Δ/τη του Λ.Τ. Παντάνασας Μ. Δαφέρμο και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου – και λιμενικό – Γ. Κοτσυφό.

Στις νέες παρεμβάσεις στο Λιμανάκι, περιλαμβάνονται εργασίες μόνωσης στην οροφή του κτιρίου του Λιμενικού Ταμείου και του Λιμεναρχείου, η κατασκευή καλαίσθητων πετρόκτιστων ζαρντινιερών (οι οποίες λειτουργούν και ως παγκάκια), βαψίματα περιμετρικά του προβλήτα, καθώς και συντηρήσεις, επιδιορθώσεις και επισκευές σε διάφορα σημεία του λιμανιού. Οι εργασίες θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, με περισσότερες παρεμβάσεις, τοποθέτηση νέου αστικού εξοπλισμού, κ.α.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, σε δηλώσεις του τόνισε: «Το πανέμορφο, μικρό αλλά γραφικό Λιμανάκι της Παντάνασας, στο οποίο λαμβάνουν χώρα και αρκετές ναυταθλητικές δραστηριότητες, αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς συμπολίτες μας και με αυτές τις εργασίες, το κάνουμε ακόμα πιο ελκυστικό και ασφαλές για τους επισκέπτες του. Θα ήθελε να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου Βαγγέλη Παρασύρη, την Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Εύη Αποστολάκη, τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και τα στελέχη των Υπηρεσιών του Δήμου μας για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».