Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου παρουσιάζει στη Ραφήνα τα εκπαιδευτικά του προγράμματα

0
470

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση, με σκοπό την ενημέρωση σε σχέση με τις ευκαιρίες για σπουδές που παρέχει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στη Κύπρο, με προσιτά για όλους δίδακτρα, την επίλυση αποριών, υποτροφίες, σε προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως προγράμματα καθώς και διδακτορικά, θα φιλοξενήσουν ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Π. την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 06.30 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας.

Ομιλητής θα είναι ο κ. Αντώνης Κλάψης, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου Κύπρου.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ιδρύθηκε το 2007 και στεγάζεται στην καρδιά της Πάφου στην δυτική ακτή της Κύπρου.

Ως ένα νέο αλλά δυναμικό, ταχέως αναπτυσσόμενο Πανεπιστήμιο έχει υιοθετήσει τις νέες τεχνολογίες και μεθόδους μάθησης έτσι ώστε οι σπουδαστές να μπορούν να έχουν τον παραγωγικό χρόνο που θα τους εξοπλίσει για επιτυχή σταδιοδρομία και εκπλήρωση των στόχων τους που έχουν θέσει στη ζωή τους.

Το Πανεπιστήμιο δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη της πνευματικής αυτονομίας των φοιτητών και έχει θέσει σε εφαρμογή ένα συμβουλευτικό σύστημα προκειμένου να τους βοηθήσει να επιτύχουν τα παραπάνω.

Το Πανεπιστήμιο είναι αναγνωρισμένο από το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ. και το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. και έχει αποκτήσει το νέο ERASMUS + 2014-2020.

Προσφέρει στην ελληνική ή/και στην αγγλική γλώσσα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου . Καθώς και εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα .

Το ακαδημαϊκό προσωπικό είναι υψηλού επιπέδου με μακρά εμπειρία σε έγκυρα πανεπιστήμια του εξωτερικού και αναγνωρισμένο ερευνητικό έργο. Το Διδακτικό Προσωπικό του Πανεπιστημίου προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες στους φοιτητές, βασισμένες στις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις και παιδαγωγικές προσεγγίσεις σε μικρές τάξεις που διασφαλίζουν τον διαλεκτικό χαρακτήρα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Επίσης προσφέρει υψηλής ποιότητας στέγαση εντός της Πανεπιστημιούπολης.

Σας περιμένουμε σε αυτήν την τόσο σπουδαία και ξεχωριστή ενημέρωση για ένα Πανεπιστήμιο που όχι μόνο είναι δίπλα μας αλλά έχει την ίδια αναγνώριση με όλα τα Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αντιπρόσωπος του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Κύπρου είναι η κα. Παναγιώτα Τσουρέα, τηλ. επικοινωνίας : 698 7667101, 22940 39029, email: ptsourea@yahoo.gr