Ο Δήμος Χαϊδαρίου αντικαθιστά όλες τις φθαρμένες πινακίδες από τους δρόμους του!

0
317

Ξεκίνησε και αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα η αντικατάσταση σπασμένων και φθαρμένων πινακίδων σε όλους τους δρόμους του Δήμου Χαϊδαρίου, έργο που χαρακτηρίζαεται ζωτικής σημασίας για την ασφαλή οδήγηση, καθώς η τελευταία αντικατάσταση πινακίδων πραγματοποιήθηκε αρκετά χρόνια πριν.

Η αντικατάσταση πραγματοποιείται πρώτα στις κεντρικές αρτηρίες και ύστερα στους καθέτους και παράλληλους δρόμους εκατέρωθεν των κεντρικών οδών. Μερικές από τις οδούς που έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες αντικατάστασης είναι οι: Στρατάρχου Καραϊσκάκη, Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου, Φαβιέρου, Παπανδρέου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Σατωβριάνδου, Κυπρίων Αγωνιστών, Σουκατζίδη, Μπουμπουλίνας, Σωκράτους κ.α.

Τις επόμενες ημέρες συνεργείο του Δήμου θα αντικαθιστά τα παλιά σήματα με νέα στις γειτονιές της Γρηγορούσας ενώ έπειτα θα συνεχίσει στις υπόλοιπες συνοικίες του Δήμου ( Αστυθέα, Κουνέλια, Δάσος, Κέντρο, Κάτω και Άνω Αφαία)

Παράλληλα, εργατοτεχνίτες του Δήμου πραγματοποιούν επισκευές σε σπασμένα παγκάκια που βρίσκονται σε πλατείες και άλλους Δημόσιους χώρους. Οι επισκευές αφορούν συνολικά τα παγκάκια της πόλη, μιας και εντοπίζονται αρκετές ζημίες σε αυτά.