Δήμος Κατερίνης: Λούνα παρκ στην 33η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης

0
518

Συνεχίζοντας την παράδοση δεκαετιών, το Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 ανοίγει τις πύλες της η 33η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 09 Σεπτεμβρίου.

Η Εμποροπανήγυρη αναμένεται να φιλοξενήσει δεκάδες εμπόρους, μικροπωλητές κ.α. εκθέτες, ενώ οι τοπικοί και όχι μόνο παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα προβολής και ανάδειξης της ποιότητας των προϊόντων τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, πλούσιο πρόγραμμα μουσικών, χορευτικών κ.α. εκδηλώσεων, το οποίο θα ανακοινωθεί αύριο, θα πλαισιώνει όλες τις ημέρες λειτουργίας της, προσφέροντας στιγμές ψυχαγωγίας στους επισκέπτες. Ανάμεσά τους και η κλασική αγαπημένη γωνιά του Λούνα παρκ, μία όαση παιχνιδιού και δραστηριοτήτων, ένας παραμυθένιος κόσμος, περιμένει σε προσιτές τιμές τους μικρούς του φίλους να τον εξερευνήσουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Η λειτουργία του Λούνα παρκ δημοπρατήθηκε στο Δημαρχείο Κατερίνης και το ατελείωτο παιχνίδι ξεγνοιασιάς σε ένα «βασίλειο» αποκλειστικά διαμορφωμένο για μικρά και μεγάλα παιδιά, περιλαμβάνει πανοραμική ρόδα, φουσκωτά, μπαλαρίνα, τραμπολίνο, καράβι, αεροπλανάκι, συγκρουόμενα, τραινάκι, σκοποβολή και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Παράλληλα, όπως είναι γνωστό στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης, θα υπάρχουν χώροι εστίασης με παραδοσιακά γλυκίσματα και εδέσματα, ο εμπορικός τομέας με ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, όπου οι τοπικοί και όχι μόνο παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα προβολής και ανάδειξης της ποιότητας των προϊόντων τους.

Τα εγκαίνια της λαϊκής αυθεντικής γιορτής της Κατερίνης, θα γίνουν το Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00, στον καθιερωμένο χώρο, στην περιοχή της Ανδρομάχης.