Δήμος Ηρακλείου: Συνάντηση Δημάρχου με τον Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών

0
494
Λαμπρινός Ηράκλειο
Βασίλης Λαμπρινός, Δήμαρχος Ηρακλείου

Συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών Μανόλη Κουγιουμτζή είχε το πρωί της Πέμπτης 31 Αυγούστου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, στο γραφείο του, στην Λότζια.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πέτρος Ινιωτάκης και συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο και το Συμβούλιο, με στόχο την ανάπτυξη δράσεων που θα φέρουν τους Κρήτες του εξωτερικού πιο κοντά στον τόπο τους και ταυτόχρονα θα προβάλλουν το Ηράκλειο σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Οι Κρήτες του εξωτερικού αποτελούν διαχρονικά τους καλύτερους πρεσβευτές του πολιτισμού και της ιστορίας του τόπου μας διεθνώς. Παράλληλα, χάρις στην αγάπη και την διάθεση προσφοράς που έχουν πάντα απέναντι στην Κρήτη, μπορούν να μας παρέχουν πολύτιμη βοήθεια σε μια σειρά ζητημάτων. Εμείς ως Δήμος Ηρακλείου, συμφωνήσαμε με τον κ. Κουγιουμτζή να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορούμε στις δραστηριότητες του Συμβουλίου, όπως το επόμενο συνέδριό του, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας» δήλωσε ο Δήμαρχος μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.