Δήμος Μαλεβιζίου: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του 3ημέρου Τετάρτης – Παρασκευής στο Ανοικτό Θέατρο Γαζίου

0
265

Μάγεψαν με την συναυλία τους το κοινό του Γαζίου οι “Vamos Ensemble” και η Ιωάννα Φόρτη, την Τρίτη 29 Αυγούστου! Ήταν μια πραγματικά απίθανη βραδιά που περιλαμβάνει ακούσματα από ένα ευρύ ρεπερτόριο σε ένα ταξίδι από την δύση ως την ανατολή με πολύ ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις και δυνατές ερμηνευτικές στιγμές.

Την συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι της Περιφέρειας Κρήτης Κ. Φασουλάκης και Λ. Βαμβακάς, ο πρώην Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών Γ. Βεληβασάκης, ο υπ. Πολιτιστικών του Δήμου Κ. Τριγώνης και πολλά στελέχη της Δημοτικής Αρχής, καθώς και πλήθος κόσμου.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με εξίσου όμορφες καλλιτεχνικές βραδιές και ειδικότερα:

Τετάρτη 30 Αυγούστου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας παρουσιάζει Μουσικό-Θεατρικό Δρώμενο με θέμα “Το αμπέλι και το κρασί στη Λαϊκή μας Παράδοση”.

Συμμετέχουν οι μουσικοί  Καμπουράκης Μανώλης, λύρα, Παρασύρης Κώστας, λαούτο, Σαλούστρος Μανώλης, λαούτο. Την εκδήλωση πλαισιώνει το Χορευτικό Συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας.

Εκφωνήτρια: Ειρήνη Βάμβουκα – Τριγώνη

Είσοδος ελεύθερη. Ώρα έναρξης 21:00

Πέμπτη 31 Αυγούστου

Συναυλία με τον Ανδρέα Παπαδάκη.

Συμμετέχουν η Αναστασία Μαυρίδη (τραγούδι) και ο Βλάχος Σπυρογιάννης (κιθάρα, τραγούδι)

Είσοδος ελεύθερη. Ώρα έναρξης 21:00

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου

Συναυλία με τον Βαγγέλη Σαμαράκη και την μουσική του συντροφιά.

Νωρίτερα, θα έχει γίνει το άναμμα του βωμού και γιορτή υποδοχής της Φλόγας της Αγάπης, από τη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και την Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. στο πλαίσιο της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

Είσοδος ελεύθερη. Ώρα έναρξης 21:00