Πρώην συμβασιούχος του Δήμου Μαραθώνα έκανε άνω-κάτω το δημοτικό κατάστημα Νέας Μάκρης – Τι υποστήριξε ο ίδιος

0
380

Άνω-κάτω έκανε πρώην συμβασιούχος του Δήμου Μαραθώνα το δημοτικό κατάστημα της Νέας Μάκρης, το μεσημέρι της Τρίτης.

Περίπου στις 9 το πρωί ο πρώην συμβασιούχος, ο οποίος πριν τρεις ημέρες παραιτήθηκε οικειοθελώς, μπήκε στο γραφείο διεύθυνσης προσωπικού στο δημοτικό κατάστημα Νέας Μάκρης του δήμου Μαραθώνος, χτυπώντας την πόρτα και προξενώντας υλικές ζημιές.

Ο πρώην δημοτικός υπάλληλος (είχε σύμβαση οκτώ μηνών), έσπασε, πετώντας στο πάτωμα τρεις οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, πολλές θρησκευτικές εικόνες και ένα σκληρό δίσκο.

Στη συνέχεια πήγε στο γραφείο της διεύθυνσης οικονομικών υπηρεσιών του δήμου και προσπάθησε να συνεχίσει τις ζημιές, ανοίγοντας μία ντουλάπα και πέταξε κάποια έγγραφα στο πάτωμα, παρά τις προσπάθειες των υπολοίπων να τον εμποδίσουν.

Στη συνέχεια ο πρώην συμβασιούχος έφυγε με ποδήλατο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Τα στοιχεία του είναι γνωστά στις αρχές και αναζητείται για να συλληφθεί.

Ο ίδιος ο πρώην υπάλληλος σε ανάρτησή του υποστήριξε πως δεχόταν «πόλεμο» από τους συναδέλφους του επειδή «ήταν τυπικός στη δουλειά του» και πως αναγκάστηκε σε παραίτηση επειδή τον «σαμπόταραν» λέγοντας πως έχει ψυχολογικά προβλήματα που τον ανάγκαζαν να αλλάζει πολλές θέσεις.

Το περιστατικό ήρθε μια ημέρα μετά από αντίστοιχο συμβάν στην Ελευσίνα, όπου υπάλληλος τραυμάτισε με μαχαίρι τον δήμαρχο Γιώργο Τσουκαλά.