Δήμος Αριστοτέλη: «Μικροί καλλιτέχνες» από τον αδελφοποιημένο Δήμο του Σέστρορετσκ, Αγίας Πετρούπολης στο Δεβελίκι

0
261

Στo Δεβελίκι βρίσκεται, κάνοντας διακοπές στην κατασκήνωση «Ελαιώνες» , ομάδα μικρών καλλιτεχνών από τον αδελφοποιημένο με τον Δήμο Αριστοτέλη, Δήμο του Σέστρορετσκ της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας.

Τα 15 παιδιά – νέοι καλλιτέχνες από το Σέστρορετσκ, κάνοντας διακοπές στην οργανωμένη κατασκήνωση του Γοματίου, είχαν την δυνατότητα να συναντηθούν με συνομήλικους του χορευτικού τμήματος των Νέων Ρόδων και να γνωρίσουν τον ελληνικό πολιτισμό διασκεδάζοντας και αναπτύσσοντας κοινές δράσεις πολιτισμού και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο αυτό οι μικροί καλλιτέχνες έδωσαν μια όμορφη, κοινή παράσταση με τα παιδιά χορευτικού τμήματος των Νέων Ρόδων, στο θεατράκι των Νέων Ρόδων, ταξιδεύοντας τους παρευρισκόμενους στους κοινούς δρόμους του πολιτισμού, της μουσικής και του χορού.

Την ομάδα των μικρών καλλιτεχνών στις διακοπές τους συνοδεύουν οι δασκάλες τους και ο Σύμβουλος του κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης για τις Διεθνείς Σχέσεις με την Ελληνική Δημοκρατία, κος Κωνσταντίνος Γκαμπαερίδης.

Ο αδελφοποιημένος Δήμος του Σέστρορετσκ, από τον οποίο κατάγονται τα παιδιά, είναι ένας από τους εννιά ομόσπονδους Δήμους της Αγίας Πετρούπολης και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής και της Ρωσίας, κέντρο λουτροθεραπείας και μονάδων ευεξίας.