Δήμος Δράμας: Ξεκινούν από την 1η Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο δημοτικό Ωδείο

0
249

Ξεκινούν στο Ωδείο της Δράμας από την 1η Σεπτεμβρίου  οι εγγραφές για την σχολική χρονιά 2017-2018, τόσο των παλαιών όσο και των νέων μαθητών του.

Τα ατομικά και ομαδικά μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 2 Οκτωβρίου 2017. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των επαναληπτικών και κατατακτήριων εξετάσεων ( οι  ενδιαφερόμενοι πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στη γραμματεία έως και τις 15 Σεπτεμβρίου).

Ο Πολιτιστικός οργανισμός Δράμας  υλοποιεί και φέτος το αίτημα πολλών δημοτών προσθέτοντας νέες ειδικότητες ( Ακουστική ηλεκτρική κιθάρα, μουσικός μοντέρνου τραγουδιού( ροκ, ποπ), παραδοσιακό κλαρίνο, λαούτο, σαντούρι-κανονάκι, παραδοσιακό βιολί κ.λ.π. )

Τα προγράμματα σπουδών επαγγελματικής ή ερασιτεχνικής κατεύθυνσης προσφέρονται σε  οικονομικές τιμές οι οποίες δεν έχουν μεταβληθεί από την περυσινή σχολική χρονιά  και με  εκπτώσεις στις ειδικές κοινωνικές ομάδες( τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, άποροι, μονογονεϊκές οικογένειες κ.λ.π).

Το υπαλληλικό και διδακτικό προσωπικό θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων για οποιαδήποτε πληροφορία  καθημερινά (7.00π.μ.- 20.00μ.μ.)