Ξεκάθαρη καταδίκη της ΠΟΕ – ΟΤΑ για την επίθεση εις βάρος του Δημάρχου Ελευσίνας

0
374

Άμεση ήταν η αντίδραση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., στο άκουσμα της είδηση της επίθεσης εναντίον του Δημάρχου Ελευσίνας, κ. Γιώργου Τσουκαλά, ο οποίος δέχθηκε τις μαχαιριές από υπάλληλο του δήμου με αποτέλεσμα να διακομισθεί με τραύματα στο μηρό στο Θριάσιο.

«…Δολοφονικές επιθέσεις ή συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα είναι καταδικαστέες και κατακριτέες απ’ όπου και αν προέρχονται. Σε καμία περίπτωση δεν συμβάλουν στην επίλυση και στην αντιμετώπιση προβλημάτων», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά είχε κυκλοφορήσει η  πληροφορία πως ο 35χρονος δράστης ήταν απολυμένος συμβασιούχος του δήμου, ωστόσο σύμφωνα με νεώτερη πληροφόρηση πρόκειται για εν ενεργεία υπάλληλο.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση με μαχαίρι από συμβασιούχο-εργαζόμενο του Δήμου Ελευσίνας σε βάρος του Δημάρχου Ελευσίνας κ. Γεώργιου Τσουκαλά.

Επισημαίνει πώς δολοφονικές επιθέσεις ή συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα είναι καταδικαστέες και κατακριτέες απ’ όπου και αν προέρχονται. Σε καμία περίπτωση δεν συμβάλουν στην επίλυση και στην αντιμετώπιση προβλημάτων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Δήμαρχο Ελευσίνας κ. Γεώργιο Τσουκαλά που νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο.