Κυβέρνηση και αντιπολίτευση καταδικάζουν την επίθεση στον Δήμαρχο Ελευσίνας

0
302

Την καταδίκη τους για την επίθεση με μαχαίρι εναντίον του δημάρχου Ελευσίνας κ. Γιώργου Τσουκαλά, από υπάλληλο του δήμου εκφράζουν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Γιάννη Βασιλείου, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για την πορεία της κατάστασης υγείας του Δημάρχου Ελευσίνας κ. Γιώργου Τσουκαλά. Ο κ. Βούτσης εξέφρασε την απερίφραστη καταδίκη του για το περιστατικό και εύχεται στον Δήμαρχο Ελευσίνας ταχεία και πλήρη ανάρρωση.

Την επίθεση κατά του δημάρχου Ελευσίνας καταδικάζει και ο ΣΥΡΙΖΑ και του εύχεται ταχεία ανάρρωση.

 

Την απερίφραστη καταδίκη του πρωτοφανούς περιστατικού μαχαιρώματος του δημάρχου Ελευσίνας εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών:

«Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, εκφράζει τη θλίψη αλλά και την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση εναντίον του δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά, στο γραφείο του στον δήμο, και του εύχεται γρήγορη ανάρρωση».

 

Από την πλευρά του ο Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αττικής, Μάκης Βορίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά την επίθεση εναντίον του Δημάρχου Ελευσίνας, στο πρόσωπο του οποίου τραυματίστηκε το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Δημοκρατίας.

Τέτοιες πράξεις είναι απολύτως αδικαιολόγητες και ως τέτοιες πρέπει να αντιμετωπίζονται από την Πολιτεία.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο Δήμαρχο και καλούμε την Κυβέρνηση να ενεργήσει ώστε να διαφυλάξει την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Με ανάρτηση στο twitter, ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ εύχεται περαστικά στο δήμαρχο Ελευσίνας. «Περαστικά στο Δήμαρχο, Γιώργο Τσουκαλά. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση».