Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ο δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς – Νοσηλεύεται στο Θριάσιο

0
766
Γιώργος Τσουκαλάς, Δήμαρχος Ελευσίνας
Γιώργος Τσουκαλάς, Δήμαρχος Ελευσίνας

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς, από 35χρονο συμβασιούχο της καθαριότητας, μέσα στο δημαρχείο.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο δράστης μπήκε μέσα στο δημαρχείο και ζήτησε να μιλήσει με τον δήμαρχο, μπαίνοντας στο γραφείο του. Μετά από περίπου δέκα λεπτά, ο δήμαρχος βγήκε έξω αιμόφυρτος, ενώ ο 35χρονος αποχώρησε από το χώρο και χάθηκε στα στενά της περιοχής, μέχρι να συλληφθεί λίγο αργότερα από την αστυνομία.

Ο  συμβασιούχος μαχαίρωσε τον δήμαρχο δύο φορές στη γάμπα.

Ο δήμαρχος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή του αιμοδυναμικά είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο δράστης είναι εν ενεργεία συμβασιούχος του δήμου Ελευσίνας, οδηγός οχημάτων κυρίως στον τομέα της καθαριότητας. Η σύμβασή του, σύμφωνα με πληροφορίες, έληγε τον Δεκέμβριο.

Οι άνθρωποι του δήμου Ελευσίνας αναφέρουν πως ο δράστης έχει δείξει στο παρελθόν περιθωριακή συμπεριφορά, ενώ ήταν ψυχολογικά ασταθής και δεν είχε πολλές συναναστροφές με τους συναδέλφους του.