Ραφήνα: Η μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή του συλλόγου Τριγλιανών στο Λαογραφικό Μουσείο

0
598

Την καθιερωμένη τους καλοκαιρινή γιορτή πραγματοποίησαν τα μέλη του συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας και οι φίλοι της Τρίγλιας, γεμίζοντας κάθε γωνιά του προαύλιου χώρου του Λαογραφικού Μουσείου, «το σπίτι της Τρίγλιας».

Το καλωσόρισμα στην βραδιά έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Κικής, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και όσους εκείνους που φρόντισαν για την πραγματοποίηση της. Μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Γιάννη Στρούβελη, το πιο μαχόμενο μέλος του Συλλόγου, όπως ο ίδιος ανέφερε.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελείται από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ που έχουν μεταμορφώσει τον χώρο του Λαογραφικού Μουσείου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Γιάννης Στρούβελης ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους γι άλλη μία χρονιά στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου.

Τέλος τον λόγο πήρε ο πρ. Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου και επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου των Τριγλιανών Ραφήνας κ. Ανδρέας Κεχαγιόγλου.

Μετά το πέρας των ομιλιών, ο Ιωσήφ Πικουλίδης και η εκλεκτή παρέα του, ανέλαβαν την διασκέδαση του κόσμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο τ. Δήμαρχος και νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Πιστικίδης, οι Αντιδήμαρχοι Αντώνης Παλπατζής, Δήμητρα Τσεβά, Γιώργος Χαχολάκης και Σάββας Αραπκιλής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δαμιανός Φαφούτης και Κ. Παπαθανασίου, ο τοπικός σύμβουλος Πικερμίου Άγγελος Χοβαρδάς, η Διευθύντρια της ΔΕΑΑΠ κ. Μπέκα, ο πρόεδρος των Κρητών Ραφήνας Δημήτρης Κατσουλάκης, η πρόεδρος του Συλλόγου «Ραφήνας Σ’ Αγαπώ» κα. Στέλλα Μισοκοίλη, από το Λύκειο Ελληνίδων Ραφήνας η Αντιπρόεδρος κα. Άννα Ραφτοπούλου και οι κυρίες Λέου και Γκατζοπούλου, ο τ. Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας, ο πρ. Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ανδρέας Κεχαγιόγλου, ο πρ. Αντιδήμαροχος Ραφήνας – Πικερμίου Παύλος Μπατάλης, ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Πιστικός, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων Ραφήνας – Πικερμίου Γρηγόρης Τσίρος, ο Γενικός γραμματέας της Τριγλίας και πλήθος κόσμου.’

Βίντεο: irafina.gr