Η ασφάλεια του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο επίκεντρο της συνάντηση του Γ. Κωνσταντέλλου με τον Δ. Αναγνωστάκη

0
233

Η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών στο δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ήταν το αντικείμενο της χθεσινής συνάντησης του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου με τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Τάξης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Ειδικότερα ο κ. Κωνσταντέλλος ζήτησε εντατικοποίηση των ελέγχων της Τροχαίας στην περιοχή και των περιπολιών σε όλες τις γειτονιές καθώς και επαρκή στελέχωση του νέου ενιαίου αστυνομικού τμήματος στο δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Υποστήριξε δε ότι στο νέο αστυνομικό τμήμα απαιτείται περισσότερη αστυνομική δύναμη, εφόσον η φύλαξη των προσώπων, που αποτελούν στόχους υψηλού κινδύνου (αρχηγοί κομμάτων, πρέσβεις κλπ) και διαμένουν στην πόλη,  θα απασχολούσε σχεδόν το σύνολο των τοπικών αστυνομικών δυνάμεων και θα υπονόμευε την αποτελεσματική αστυνόμευση της πόλης
Από την πλευρά του ο κ. Αναγνωστάκης επισήμανε ότι μετά την ενοποίηση των τμημάτων που είχε ως συνέπεια τη μείωση των διοικητικών θέσεων, θα υπάρξει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα αστυνομικών για περιπολίες και επεμβάσεις.