Η φλόγα της αγάπης των Εθελοντών Αιμοδοτών στον Δήμο Μαλεβιζίου

0
268

Η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και την Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. συμμετέχει στην 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με σκοπό την διάδοση του Εθελοντικού Κινήματος και διοργανώνει τελετή αφής της φλόγας.

Η Φλόγα της Αγάπης, θα αφιχθεί με εκπρόσωπο της Π.Ο.Σ.Ε.Α. στο Λιμανάκι της Παντάνασσας την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:00, όπου και θα γίνει η υποδοχή της από εκπροσώπους του 1ου Λιμενικού Τμήματος Ληνοπεραμάτων και του Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου.

Ακολούθως η φλόγα θα μεταφερθεί μέσω θαλάσσης στην παραλία της Αμμουδάρας μπροστά από το ξενοδοχείο Αγάπη Beach, από όπου και θα την παραλάβουν οι λαμπαδηδρόμοι στις 19:15 οι οποίοι θα κινηθούν με τη συνοδεία της Τροχαίας δυτικά και κατά μήκος της λ. Α. Παπανδρέου.

Στο ύψος του Τεχνόπολις οι λαμπαδηδρόμοι θα στρίψουν αριστερά στην οδό Μακεδονίας, την οποία θα διασχίσουν έως την συμβολή της με την λ. Ελ. Βενιζέλου στο Γάζι. Εκεί θα στρίψουν δεξιά και θα καταλήξουν στην πλ. Μ. Κατσαμάνη στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου και το Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του βωμού και γιορτή υποδοχής στις 20:00.

Η βραδιά θα κλείσει με μια συναυλία του Βαγγέλη Σαμαράκη, με ελεύθερη είσοδο.

Η δράση υποστηρίζεται από το 1ο Λιμενικό Τμήμα Ληνοπεραμάτων, το Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου, την Τροχαία Ηρακλείου, τον Σύλλογο Γυναικών ΜΑΛΒΑΖΙΑ, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου, το Watersports Center – Μανουράς Βαγγέλης και το Ξενοδοχείο Agapi Beach.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες Τρόφιμα Περνιετάκης, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ, πυροτεχνήματα Galaxy.