Δήμος Αγ. Νικολάου: Συμπαράσταση στη διοργάνωση του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

0
241

Την συνδρομή του Δήμου Αγίου Νικολάου για την διεξαγωγή του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, που θα διεξαχθεί στον Άγιο Νικόλαο, από 9 έως 13 Μαίου 2018 ζήτησαν οι εκπρόσωποι της Διεθνούς Ένωσης (Εθνικό Τμήμα) κατά την συνάντηση που είχαν με τον δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό.

Κατά την ολιγόωρη παραμονή τους στον Δήμο, οι εκπρόσωποι του Εθνικού τμήματος της  Ένωσης, παρουσίασαν τις δράσεις που έχουν αναπτυχθεί ιδιαίτερα σε κοινωνικό επίπεδο, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι από το 1965 (χρονιά δραστηριοποίησης της εθνικής ένωσης), είναι η πρώτη φορά που το Λασίθι, καλείται να μετέχει, να γνωρίσει και να στηρίξει τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται και ώς στόχο έχουν την βελτίωση των σχέσεων Αστυνομίας και πολιτών.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντ. Ζερβός, σε δηλώσεις του, εξέφρασε την αμέριστη συμπράσταση του Δήμου για την συγκεκριμένη διοργάνωση, αναλαμβάνοντας την στήριξη παράλληλων δραστηριοτήτων,δηλώνοντας χαρακτηριστικά :

“Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε κοντά στο Αστυνομικό Σώμα, πολλώ δε μάλλον στην Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, πιστεύοντας και υποστηρίζοντας ότι μόνο με τους μηχανισμούς ελέγχου που διαθέτει το Ελληνικό κράτος μπορεί μια ευνομούμενη πολιτεία να λειτουργήσει.

Ο ίδιος παρέλαβε από τον πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Καραπατάκη Ιωάννη, το έμβλημα της Ένωσης.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο αναπλ.Γ.Γ & αρμόδιος Διεθνών Σχέσεων κ. Καρκαλης Κυριάκος, ο ταμίας του Εθν. Τμήμ κ. Ζαχαριουδάκης Μανόλης καθάς και ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Λασιθίου κ. Φραγκάκης Κων/νος.