Δήμος Μαλεβιζίου: Προγράμματα μουσικής για παιδιά στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας

0
276

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μικρών παιδιών, συνεχίζονται και ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες τα προγράμματα δωρεάν εκμάθησης μουσικής που διοργάνωσε για πρώτη φορά η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου.

Ειδικότερα, το Τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, διοργάνωσε μαθήματα μουσικής για μαθητές σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι. Με υπεύθυνη την καθηγήτρια μουσικής Ειρήνη Μαμακάκη, κάθε εβδομάδα όλο το καλοκαίρι 39 παιδιά παρακολούθησαν μαθήματα πιάνου και αρμονίου, δημιουργήθηκε παιδική χορωδία με 71 μαθητές, ενώ 37 ακόμα αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 7 ετών συμμετείχαν στα τμήματα μουσικών παιχνιδιών.

Τα παραπάνω αποτελούν ισχυρό κίνητρο για να συνεχιστεί η προσπάθεια και την νέα σχολική περίοδο, με λειτουργία τις απογευματινές ώρες και τα πρωινά του Σαββάτου.

Ο σχεδιασμός ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα και όσοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά, εργάσιμες ημέρες και ώρες, με το Τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου, Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας (Μενέλαου Λουντέμη 11) ή στο τηλέφωνο 2815104020 για πληροφορίες.