Διαβούλευσεις με τους δημότες για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2018 ξεκίνησε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών

0
303

Τις διαδικασίες για την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος για το 2018 ξεκινά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, καλώντας φορείς, συλλόγους, σωματεία και πολίτες στις συνεδριάσεις των Τοπικών Συμβουλίων των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων, στην πορεία προς τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση «ο δήμος στηρίζει την συνδιαμόρφωση της πολιτικής που χαράσσει, έχοντας την πίστη ότι αυτός είναι ο δρόμος για να προσδιοριστούν οι ανάγκες και να οριοθετηθούν οι προτεραιότητες για κάθε περιοχή, αναμένοντας τις προτάσεις για το Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2018. Πρόκειται για πάγιες διαδικασίες κοινωνικού διαλόγου, τις οποίες η δημοτική αρχή τηρεί πιστά, και πολύ πριν προβλεφθούν από τον «Καλλικράτη»».

Η διαδικασία διαλόγου μεταξύ δήμου και πολιτών θα ολοκληρωθεί με τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στη Νεάπολη, στην οποία θα συμμετέχουν πολίτες, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής. Τα μέλη της να αξιολογήσουν τις προτάσεις που θα έχουν γίνει, προκειμένου να συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό της διοίκησης και ακολούθως στην έγκριση του προϋπολογισμού.