Δήμος Λέρου: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά η Ημερίδα προς τιμήν των Απόδημων Λερίων

0
325

Τo Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά Ημερίδα προς τιμήν των Απόδημων Λερίων.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του «Πατριαρχείου» της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, με κύριους ομιλητές τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Στρατονικείας κκ. Στέφανο, τον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχαήλ Κόλια, τον Έπαρχο Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου Ιωάννη Θεμέλαρο, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Μαρία Παππαφώτη, την Πρόεδρο του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. Λέρου κα Φωτεινή Κοκκίνη, τον Αντιπρόεδρο του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. Λέρου κ. Ευάγγελο Μπαλαμπάνη και τους Προέδρους των Συλλόγων Απανταχού Λερίων.

Το βράδυ της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με ζωντανή μουσική στην πλατεία Πλατάνου προς τιμή των Απόδημων Λερίων και των συντοπιτών μας όπου ο Δήμαρχος Λέρου απεύθυνε χαιρετισμό, απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στον κ. Ιωάννη Κούρλα διοικητή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» για την ανιδιοτελή προσφορά του στο νησί μας.

Ο κ. Κόλιας στην ομιλία του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι συντέλεσαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους Απανταχού Λερίους και συντοπίτες μας που παρευρέθησαν κοντά μας, τιμώντας τον τόπο τους με την παρουσία τους.

Την εκδήλωση πλαισίωσε το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου «Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ» μεταδίδοντας το κέφι και τη ζωντάνια τους στους παρευρισκομένους και δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα εκπληκτικό αξέχαστο κλίμα «παρασέρνοντας» τους απόδημους και τους συντοπίτες μας να ενωθούν σε ένα τεράστιο χορευτικό κύκλο.

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Έπαρχος Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου Ιωάννης Θεμέλαρος

Ο Τέως Δήμαρχος Λέρου Ιωάννης Αντιάρτης

Ο Αιδεσιμότατος Μάξιμος Λιβανός

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Παππαφώτη

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Ιωάννης Σοροκάκης

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Μρεραμπελιώτης

Η Πρόεδρος του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.ΑΠ. Λέρου Φωτεινή Κοκκίνη

Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Δήμου Λέρου Νεκτάριος Μπίλλης.

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. Λέρου Ευάγγελος Μπαλαμπάνης.

Οι Πρόεδροι των Συλλόγων Απανταχού Λερίων.