Καλαμάτα: Συνάντηση του δημάρχου Π. Νίκα με τον πρόεδρο της ΕΕΤΑΑ, Δημ. Καλογερόπουλο

0
322

Το Δημαρχείο Καλαμάτας επισκέφθηκε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, Δημήτρης Καλογερόπουλος και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Παναγιωτη Νίκα, παρουσία αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, με δηλώσεις του, ευχαρίστησε τον κ. Καλογερόπουλο για την άριστη συνεργασία και τη βοήθεια που προσφέρει στο Δήμο Καλαμάτας, ενώ γνωστοποίησε ότι συζητήθηκαν η φιλοξενία παιδιών σε Παιδικούς Σταθμούς με τη διαδικασία των voucher και η λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης στην Καλαμάτα, καθώς και στην περιφέρεια του Δήμου, όπου θα φιλοξενηθούν περί τα 350 παιδιά, προερχόμενα από οικογένειες χαμηλού εισοδήματος.

Τη συζήτηση απασχόλησαν, επίσης, θέματα ανάπτυξης, που η ΕΕΤΑΑ επιδιώκει την προώθησή τους σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξανδρο Χαρίτση. Ο Π. Νίκας τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια «να υπάρξουν πόροι που να έρθουν στους Δήμους μέσω ΕΕΤΑΑ και δήλωσε πως η ΕΕΤΑΑ είναι πιο κοντά στο δήμο απ’ ό,τι τα Υπουργεία, με τα τομεακά Προγράμματα»